Kesäaikataulut 2019

15.05.2019

Kesän aikataulut esillä
Kesäajan liikennöinti sopeutetaan jälleen muuttuviin matkustamääriin, mutta Tampereen linjan (51) tarjonta pysyy edelleen runsaana. Aikataulut löytyvät omasta välilehdestään.

Linjan 51 matkat edullisemmin
Lataa puhelimeesi Onnibussin ja/tai Matkahuollon lippusovellukset Android - ja iOS-laitteille! Näin matkojen ostaminen on helpointa ja halvinta. Nettilippuja voi hankkia toki edelleen onnibus.com ja matkahuolto.fi -verkkokaupoista. Myös R-kioskilta voi hankkia (Onnibus-) lipun vuoroillemme. Se on yhtä edullinen kuin verkkokaupasta ostettuna. Edulliset digiliput eivät ole henkilökohtaisia, joten voit hankkia sellaisen mummille, vaarille tai lapsenlapsillesi.

Valkeakosken kaupunkilipun päivitys

Valkeakosken sisäisiin matkoihin tarkoitettu kaupunkilippu täytyy käyttää Matkahuollossa. Toukokuun ajan sen voi vielä lisäladata kuten tähänkin asti, mutta lippu on päivitettävä MH:ssa kesäkuun alusta lukien. Kausilipun hinta pysyy edelleen 50 eurossa, mutta jatkossa sen voi hankkia muutkin kuin Valkeakoskella asuvat.

Linja-auton päivä Kangasalla elokuussa
Lähde elokuussa kanssamme Kangasalle, Mobilian tieliikennemuseoon viettämään perinteistä Linja-autopäivää. Ajankohta on lauantaina 3.8.2019. Ilmainen bussikuljetus Valkekoskelta Mobiliaan aamulla ja iltapäivällä takaisin. Tapahtumasta lisää Facebook-sivuillamme ja museon pääsymaksuista löytyy tietoa osoitteesta mobilia.fi