Kesäliikenteeseen siirtyminen tuo lippu- ja aikataulumuutoksia

Kesäliikenteeseen siirtyminen maanantaina 7.6.2021 tuo monia muutoksia liikennöintiimme. Kyse on aikataulumuutoksista sekä Matkahuollon korteista. Tähän olemme keränneet jo joitain niistä. 

Nykyiset Matkahuollon lipputuotteet Valkeakoski – Tampere välillä kelpaavat niissä linjan 60 vuoroissa joita liikennöimme itse sekä kaukoliikenteemme Helsinki - Tampere -vuoroissa. Kausilippujen (Koskilippu ja Pätkälippu) lisälataus loppuu 31.5.2021. Tämän jälkeen tuotteiden myynti päättyy. Ladatun lipun voi käyttää loppuun ajamissamme vuoroissa. Sen sijaan Matkahuollon korttipohjalle tehdyt omat sarjakorttimme kelpaavat vuoroissamme toistaiseksi. Matkahuollon lipputuotteissa ei ole vaihto-oikeutta Nyssen vuoroihin.

Toijalan vuoroilla käy maksuvälineenä Nyssen liput Valkeakosken kaupungin sisällä (= Konhoon/-sta). Toijalaan suuntautuvassa matkustuksessa noudatetaan Matkahuollon taksoja ja Matkahuollon korttipohjalle tehdyt sarjalipputuotteet käyvät entiseen tapaan. 

Kaukoliikenteemme vuoromäärä Tampereen ja Helsingin välillä lisääntyy. Vuoroja ajetaan arkisin viisi, lauantaisin kaksi ja pyhäpäivisin kolme suuntaansa. Kaikki vuorot ajavat Valkeakosken kautta. Näissä vuoroissa eivät käy Nysse-liput. Kaukoliikenteen vuoroissamme käyvät edelleen kaikki Matkahuollon lipputuotteet, Onnibussin nettiliput ja käteinen. Kertamaksun voi maksaa pankki- tai luottokortilla. 

Kaukoliikenteemme pysäkit Valkeakoskella linja-autoaseman lisäksi ovat Lotila ”pika”, Kenraalintori Helsinkiin / Tohka Tampereelle, Palmurinne, Sääksmäki th, Uittamo th ja Munteetie th.